RADIONICA KONTRABALANSA I ACRO YOGE – OTKAZANO!

Objavio admin, 18/03/2024, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Cirkus Kolektiv poziva na radionicu kontrabalansa i acro yoge koja će se održati u subotu 30. ožujka 2024. od 17 do 20 h na Maloj sceni Doma mladih Split (Ulica slobode 28, Split).

► VODITELJI: Acro Funkers
► RADIONICA JE NAMIJENJENA: mladim i odraslim početnicima
► CIJENA: 30 €
► PRIJAVE: putem google obrasca na LINKU.

VAŽNA NAPOMENA!
Broj mjesta je ograničen, za rezervaciju mjesta potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 9 €.

Podaci za uplatu:
Cirkus Kolektiv
Ulica slobode 28, Split
IBAN HR7624070001100575526

Kotizacija je nepovratna, a ostatak iznosa se plaća na licu mjesta na dan radionice.

O RADIONICI
Acro yoga predstavlja jedinstvenu vještinu koja je fuzija akrobatike i terapeutskog rada s tijelom. Radionica će ponajviše biti fokusirana na kontrabalanse kao ravnotežne posture koje se izvode u paru i uz međusobno korištenje položaja partnera. Koristeći se vlastitim tijelom te potporom partnera, polaznici oblikuju atraktivne figure i elemente koje prati otkriće vlastitih mogućnosti. Dolazak u paru nije nužan, kao ni predznanje.

VODITELJI RADIONICE su duo Acrofunkers koji pod ovim zajedničkim nazivom djeluju od 2012. godien. Hrvoje i Sunčana su oboje i certificirani učitelji yoge, a Hrvoje je još i certificirani terapeut thai massage. Iza sebe uz dvanaestogodišnju praksu imaju i velik broj performansa, cirkuskih, kazališnih i festivalskih predstava koje kombiniraju sa žonglerskim tehnikama poput vatrenog štapa. Također su kroz proteklo desetljeće održali nemali broj radionica diljem Hrvatske i u inozemstvu, kao predavači sudjelovali na brojnim akrobatskim konvencijama i sl., a već punih 12 godina bez prekida vode polaznike na redovnom tečaju acro yoge u Zagrebu. Više o njima i acro yogi možete pronaći na: https://acrofunkers.wordpress.com

RSS 2.0 | trackback