Radionica „Mimsko/plesni pokret“

Objavio admin, 07/10/2021, pod: BETON KINO, EDUKACIJA, TIRAMOLA

Posljednja izvedbena radionica u sklopu Male škole suvremenog plesa u ovoj godini, bit će radionica mimskih tehnika „Mimsko/plesni pokret“ koju će voditi Alen Čelić, po metodi J. Lecoqa, francuskog kazališnog pedagoga i inovatora na području mime koji je poznat po svojoj metodi fizičkog teatra i pokreta.

Radionica će obuhvatiti različite mimske i plesne tehnike, a uz određeno zagrijavanje i vježbe koncentracije i tjelesne koordinacije, sudionici će steći uvid u klaunski teatar i tehniku igre s maskom.

Kako to izgleda u praksi, najbolje ćete doznati dolaskom na radionicu koja će se održati u subotu 09.10.2021. od 17 do 20 sati i 10.10.2021. od 10 do 13 sati u Beton Kinu Doma mladih.

Alen Čelić je glumac, mimičar, dramski pedagog i glazbenik-kantautor benda “New Gondoliers”. Dugogodišnji je docent za scenski pokret na Umjetničkim akademijama u Splitu i Osijeku, suradnik za scenski pokret HNK Osijek, HNK Split i Kazališta Marin Držić u Dubrovniku. Završio je renomiranu školu “Physical Theatre Folkwang Hochschule” u Essenu koja je usko vezana uz Pinu Bausch.

Cijena radionice je 200 kn, a rezervacije mjesta se vrše na mail plesnaudrugatiramola@gmail.com.

RSS 2.0 | trackback