RADIONICA STOJEVA s Valentinom Melotti i Steph Mouat

Objavio admin, 16/09/2022, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Cirkus Kolektiv poziva na radionicu stojeva s Valentinom Melotti i Steph Mouat koja će se održati 27. rujna 2022. od 17 do 18;30 sati u prostoru Male scene u Domu mladih (Ulica slobode 28, Split).

trajanje: 1:30 h
cijena: 100 kn

Radionica stojeva će biti podijeljena u dva dijela.

U prvom dijelu će se raditi na bazičnim pozicijama u stoju. Fokusirati ćemo se na tehniku u različitim pozicijama. Savladavanje tehnike omogućava veću slobodu i kreativnost u stojevima. Radit će se na osnovnoj mobilnosti i fleksibilnosti potrebnoj za stojeve.

U drugom dijelu radionice ćemo mentorski pratiti polaznike da razviju svoj vokabular u stojevima koristeći naučene osnove – korištenje momenata suspenzije, preciznih pozicija i izmjene težišta.

Za koga je namijenjena radionica?
Radionica je namijenjena svim polaznicima s minimalnim poznavanjem stojeva, a mogu sudjelovati i polaznici bez predznanja (bit će prilagođeno u radu).

PRIJAVNICA:
https://forms.gle/t8hPFocrThDKiLhM6

Broj polaznika je ograničen.

Tko su Valentina Melotti i Steph Mouat?
Talijanska i australska cirkuska umjetnica koje žive u Francuskoj. Njihova osnovna disciplina su stojevi. Upoznale su se u cirkuskoj školi Le Lido u Toulouse-u, gdje su bje studirale. Sada rade s različitim kompanijama kao što su SquareHead Productions, Grand Vacarme i La Barque Acide.

RSS 2.0 | trackback