Radionica vertikalnog teatra s TK Paauwe-Roberts

Objavio admin, 13/09/2021, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Cirkus kolektiv poziva na radionicu vertikalnog teatra s TK Paauwe-Roberts u ponedjeljak, 20.09.2021., od 18 do 21h na Maloj sceni Doma mladih.

Na ovoj kreativnoj i zabavnoj radionici istraživat ćete kako izvoditi kroz razvitak karaktera. Radionica će dati uvid u kretanje u zraku eksperimentirajući s različitim načinima, brzinama i emocijama. Istraživat ćete uz pomoć raznovrsnih vježbi fizičkog teatra. Pridružite se na jednoj drugačijoj radionici kako biste malo „začinili“ svoj uobičajeni trening i otkrili svog unutrašnjeg performera.
Predznanje za sudjelovanje na radionici: Osnovno poznavanje tehnike na zračnim elementima, radionica je primjerena za sve razine.

Prijave putem obrasca na linku.

Cijena: 200 kn

Biografija:
TK Paauwe-Roberts je učiteljica zračnih vještina iz Amsterdama. Iskustvo od šest godina je stekla poučavajući različite vrste fizičke aktivnosti kao što su ples na svili, trapez, cheerleading te kružni treninzi. Njezini treninzi se temelje na istraživanju pokreta i pomicanju vlastitih granica. Ples na svili je privukao zbog slobode kretanja koja je pomiješana sa snagom, gracioznošću i fleksibilnošću. Posebnu ljepotu ovoj discipline daje činjenica da nije potrebno posjedovati nikakvu vještinu, već ju možemo razvijati sa slobodom i pronaći načine i metode koje odgovaraju vlastitom tijelu.
Njena zadaća kao učiteilju je naučiti polaznike kako trenirati na održiv, pametan i zabavan način. Mišićima je potrebno dovoljno vremena da se odmore i oporave, jer ako pokušavate postići puno u kratkom vremenskom roku samo ćete biti razočarani. TK želi podučiti novim pokretima i vještinama s ispravnom tehnikom, što je ključno kako bi se spriječile ozljede. Kombinacija zračnih vještina, pilatesa i chalistenics treninga je idealna za ovaj tip treninga.

RSS 2.0 | trackback