Sharing of practice Volume UP

Objavio admin, 06/04/2022, pod: EDUKACIJA, RAZRED, SNAGA STILA

U sklopu edukativnog programa “PAP Performing arts program”, kojeg provodi Umjetnička organizacija TRAFIK u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti u Zagrebu, u subotu, 09.04.2022., od 17 do 19 sati, održati će se online program “PAP Sharing practice Volume UP”. Ovu subotu iz prostora Razred u Domu mladih (Ulica slobode 28, Split) će gostovati Nataša Pavlov, voditeljica ciklusa radionica Svjesnost i pokret.

Namjera radionica Svjesnost i pokret je osvještavanje unutarnjih suptilnih veza i funkcija u tijelu i kretanju iznutra. Procesom opuštanja i introspekcije osluškuje se tijelo koje nosi memoriju zapisanu u stanicama, organima, tekućinama i energiji. Fokus rada je na pokretu iz kralježnice i tri unutarnja centra. Prolazi se istraživanje sebe i tijela plesom, otvara se unutarnji mikrosvemir koji stvara autentilni, prirodni pokret koji se dalje uz improvizacijske puteve kreira vani. Svjesnost tijela i pokreta uvelike omogućuje otkriti nove načine i puteve protoka vlastitog sebe kroz tijelo.

Radionice se održavaju u suradnji s Kolektivom Style Force -Split.

Za participaciju je potrebno ispuniti online prijavnicu na web stranici PAP-a.
Link za prijavu: https://www.pap-performing.com/sharingofpracticevolumeup

Preporučuje se pračenje prezentacije na računalu zbog bolje kvalitete prezentiranih materijala.

Nataša Pavlov – interdisciplinarna umjetnica, akademska slikarica, plesačica te autorica izvedbi koje su orijentirane ka plesnoj i glazbenoj improvizaciji u kojima radi pokret, zvuk i video. Neke od autorskih izvedbi koje je radila su: Spektralni pomak, Varijacije bez ponavljanja, Introspekcija, Protok, Osjetljivost prostora itd. U području plesa počinje sa suvremenim plesom te se postepeno sve više posvećuje svom vlastitom istraživanju svjesnosti i tijela kroz plesnu improvizaciju. Samostalno istražuje ples, pokret i unutarnji razvoj duše u različitim prirodnim ambijentima. Okrenuta je i radu sa energijom, samoiscjeljenjem, meditacijom, biljkama i masažama. Sva svoja iskustva prenosi u različitim djelima i radionicama koje su također i polje istraživanja. Radionice vodi niz godina u Splitu, Kaštelima i na Visu.

RSS 2.0 | trackback