Split grad za mlade: Kavom protiv tlake sutra na Trgu Gaje Bulata

Objavio admin, 23/11/2021, pod: DRUŽENJE, INFO ZONA, OKRUGLI STOL

U srijedu, 24.11.2021., s početkom u 10 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred splitskog HNK, inicijativa Split grad za mlade organizira događaj “Kavom protiv tlake”. Uz besplatnu kavu mladi će imati priliku razmijeniti stavove i ideje kako unaprijediti život mladih u Splitu.

– Ispijanje kave u Splitu ima svoju tradiciju i dio je identiteta grada, a često od običnog razgovora na kavi nastane super ideja. Zato želimo potaknuti mlade da pričaju i razmišljaju kako mogu doprinijeti boljem položaju u društvu – kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Događaj će glazbom podržati radio KLFM, a donacijom i kuhanjem kave splitski specialty coffee shop D-16. U četvrtak (25.11.)  će se kava dijeliti i studentima na kampusu, a u petak (26.11.) ispred studentskog doma na Spinutu, čime će završiti ovaj događaj. Osim kave, mladi će na poklon dobiti i naljepnice izrađene posebno za ovu prigodu.

“Kavom protiv tlake” nastavak je aktivnosti inicijative Split grad za mlade čiji je cilj omogućiti bolji i kvalitetniji život za mlade u gradu Splitu.

RSS 2.0 | trackback