STRUKTURIRANI DIJALOG: Predstavljanje smjernica za razvoj kulturne politike vezane za infrastrukturu za kulturu i društvene aktivnosti 

Objavio admin, 27/09/2023, pod: PLATFORMA DOMA MLADIH, PLATFORMAT, RAZRED

Za otvorenje PLATFORMATA 2023. pozivamo vas u srijedu 4. listopada 2023. na tribinu koja se održava u sklopu procesa strukturiranog dijaloga projekta Nova javna kultura i prostori društvenosti te s vama želimo razgovarati o izrađenim smjernicama za razvoj kulturne politike vezane za infrastrukturu za kulturu i društvene aktivnosti. Tribina će se održati u prostoru Razreda u Domu mladih (Ulica slobode 28, Split).

Smjernice će predstaviti Mirela Travar iz Operacije grad. Iz Grada Splita pridružit će nam se gradonačelnik Ivica Puljak i Marina Kuzmanić Petreš, voditeljica odsjeka za kulturu, koji će nam predstaviti projekt obnove Doma mladih i gradske kulturne politike. Tribinu će moderirati Blanka Čop.

Izađeno je šest dokumenata smjernica, a možete ih naći u našoj ranijoj objavi na LINKU.

Pozivamo vas da ostane s nama i na druženju nakon tribine. Druženje će se nastaviti kat iznad, na Terasi Trokut (iznad Razreda) gdje će se od 14 sati održavati participativna radionica sitotiska uz KLFM live glazbenu podlogu.

Cijeli program PLATFORMATA 2023. pogledajte na LINKU.
_
Aktivnost strukturiranog dijaloga provodi se u sklopu projekta Nova javna kultura i prostori društvenosti. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr
Nositelj projekta je Savez udruga Klubtura. Partneri u projektu su: Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za razvoj i međunarodne odnose, Savez udruga Kaoperativa, Platforma Doma mladih, Art radionica Lazareti, Savez udruga Molekula, Savez udruga Rojca, Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva, Savez udruga Operacija grad, Platforma za Društveni centar Čakovec, Drugo more. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback