ZVJERINJAK – queer party za Pride Month

Objavio admin, 13/06/2022, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLUB MLADIH KOCKA, QUEERANARCHIVE

Udruga queerANarchive je za Pride Month pripremila odličan ZVJERINJAK, queer party na kojem se osjećamo slobodno i sigurno sa svojom seksualnošću i rodnim identitetima.

U petak, 17. lipnja s početkom u 21 sat u Klubu Kocka rasplesat ćete se s rezidentom Gabijem i njegovim nepredvidivim padovima i uzbudljivim usponima queer trance techna. Tu je i redovni gost, neuništivi C-Bastard s dark techno setom koji nikog neće ostavit ravnodušnim. Kao posebna gošća, po prvi put na ZVJERINJAKU, dolazi Iva koja djeluje u Zbeletronu od samih početaka. Iva stiže nakon svježeg nastupa na Zagreb Prideu i rasplesat će vas razigranim house setom. Ovo joj je prvi izlazak u Splitu pa ćemo i mi njoj pokazati kako se partija na ZVJERINJAKU.

Da bi osigurali siguran prostor i dobru zabavu za svih, na nama je da pazimo jedni na druge. Ako vidite ili doživite neugodne situacije, homofobne, transfobne i sl. ispade, javite se organizatorima i volonterima, tu smo za vas.

Preporučena donacija 25 kn.

Zvjerinjak je glazbeno-društveni program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih. Rad kolektiva queerANarchive podržava Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback