Banka vremena – “Josip zna: Uvod u fotografiju”

Objavio admin, 09/03/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Pridružite se u utorak 14.3.2023. od 18 do 19:30 sati u prostoru Razred na trećem katu Doma mladih (Ulica slobode 28, Split) na još jednom tematskom druženju Banke vremena u organizaciji udruge Permakultura Dalmacija.

Osim druženja članova ovaj put će Josip održati radionicu uvoda u fotografiju. Događaj je ujedno i poziv za sve zainteresirane da se priključe projektu Banke vremena.

JOSIP ZNA: UVOD U FOTOGRAFIJU
Josip je osoba koja voli tišinu, i baš vas on može naučiti kako da bolje pričate slikama!

Nakon predavanja upoznat ćete se sa konceptom i radom Banke vremena.

Za sudjelovanje na predavanju treba izdvojiti 1 permaSat bilo da ste postojeći član Banke vremena ili ćete to tek postati. Više o tome što su permaSati pročitajte u nastavku teksta. Novčanik možete ostaviti kući jer novce u Banci vremena ne primamo.

ŠTO JE BANKA VREMENA
Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.

Više o samoj banci možete saznati na poveznici:
https://h-alter.org/hrv…/banka-u-koju-ljudi-ulazu-vrijeme/

U Banci vremena trenutno je 48 članova, a tijekom veljače su članovi, međusobno se pomažući, razmijenili 38 permaSati.

Ako se želite pridužiti Banci vremena možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!

Pristupni obrazac: https://shorturl.at/fxIT7

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima Banke vremena ili na redovnim druženjima ili na službeni mail perma.sati.split@gmail.com.

RSS 2.0 | trackback