Banka vremena – “Mateja zna: Kako neispalit nego komunicirat”

Objavio admin, 26/01/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Ako se pitate zašto u određenim situacijama ispalite na živce i spremni ste nešto naučiti i promijeniti u vezi sa time, dođite na predavanje  “Kako neispalit nego komunicirat” u organizaciji udruge Permakultura Dalmacija.

Predavanje će se održati u utorak 31.1. od 18 do 19:30 sati u prostoru Razred u Domu mladih Split (Ulica slobode 28, Split).

Kako se bolje nositi sa tim situacijama zna dipl. psih. Mateja Črnko ujedno jedna i od pokretačica našeg novog projekta Banka vremena. Na čijoj jasnijoj uspostavi se radi nakon Matejinog predavanja i gdje ćete svi imati priliku pomoći u tome.

Što je banka vremena?
Banka vremena je projekt utemeljen u zajednici koji pruža okvir za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca.

Više o samoj banci možete saznati na poveznicama:
https://permakultura-dalmacija.hr/projects/banka-vremena/
https://magazin.hrt.hr/…/znate-li-sto-je-banka-vremena…

Pridružite nam se!
Dođite na druženja Banke vremena u zakazanim terminima. Praksa je pokazala da se kroz razgovor u grupi jako brzo dođe do toga da svatko ima nešto za ponuditi.

Možete ispuniti obrazac kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!

PRIJAVNI OBRAZAC

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate možete prijavljivati na redovnim sastancima ili na mail perma.sati.split@gmail.com administratorima Banke vremena.

Događaj je besplatan.

Dogovorimo prve transakcije u novoj valuti, ne Eurima, već permaSatima!


Događaj je organiziran u sklopu projekta AGILNA OTPORNOST ZAJEDNICA kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija. Više o EU fondovima na http://www.esf.hr i https://strukturnifondovi.hr.

RSS 2.0 | trackback