BANKA VREMENA: Radionica izrade prirodne zubne paste i razmjena usluga

Objavio admin, 16/11/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Pridružite se u utorak 21.11.2023. u 18 sati u prostoru “Razred” na 3. katu Doma mladih Split (Ulica slobode 28, Split) gdje udruga Permakultura Dalmacija organizira predstavljanje banke vremena i tematsku radionicu u sklopu iste.

KAKO JE ZAMIŠLJEN DOGAĐAJ?
Događaj započinjemo sa kratkim predstavljanjem Banke vremena, predstavljanjem prijašnjih i budućih aktivnosti u sklopu iste i kako se priključiti ako već niste.

Nakon toga slijedi Marina radionica izrada prirodne zubne paste o kojoj ćemo više u nastavku teksta.

A završava s interaktivnom razmjenom usluga svih prisutnih i evaluacijom istih.

Za događaj ne treba prethodna prijava i svi su dobrodošli.

TKO JE MARA I O ČEMU ĆE NAS UČITI?
Mara je draga volonterka i članica Udruge koja se priključila lani prilikom tečaja o urbanoj permakulturi. Nakon toga je postala stalna volonterka Popravljaonice i Banke vremena. Pravi je dokaz da ne trebaš imanje pa čak ni vrt da bi djelovao i razmišljao permakulturno.
Mara si već neko vrijeme priprema većinu svojih higijenskih potrepština sama. A sada je odlučila podijeliti kako pravi svoju pastu za zube.
Saznat ćemo kako je čuvati i kakva su njena iskustva nakon korištenja iste. Sve što ostane nakon izrade će se podijeliti među sudionicima.

ŠTO JE BANKA VREMENA?
Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.

KAKO SE PRIDRUŽITI BANCI VREMENA?
Ako se želite pridružiti banci vremena možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate! Pristupni obrazac na LINKU.

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima banke vremena, na redovnim druženjima ili na službeni mail perma.sati.split@gmail.com.


Događaj je organiziran u sklopu projekta “Smanjimo otpad mijenjajući navike!” kojeg sufinancira Grad Split iz Javnog poziva projekata iz područja zaštite okoliša. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija.

RSS 2.0 | trackback