Battle Day na Graffiti na gradele 2023

Udruga mladih “Underground Society” poziva na Battle Day koji će se održati u Bolu na Braču 29. srpnja 2023. u sklopu međunarodnog graffiti festivala, Graffiti Na Gradele. 

Battle Day uključuje hip hop i bboying 1 vs 1 battlove tj. plesne borbe u kojima će se plesači iz različitih gradova i zemalja okušati u svojim plesnim vještinama uz ritmove DJ-a.

Cilj udruge “Underground Society” je promicanje i podržavanje interesa i aktivnosti mladih, kao i širenje volonterstva, solidarnosti te poticanja i usmjeravanja razvoja kreativnosti kroz urbanu kulturu i njene sadržaje. Osnovna baza razvitka je kroz segmente hip hopa, breakdancea, graffita, skateboardinga, DJ-inga i MC-inga. Također, bitna je i briga o djeci slabijeg imovinskog stanja u domovima i van njih.

Graffiti Na Gradele, međunarodni graffiti festival, održava se 11. godinu zaredom u Bolu na Braču, od 26. do 30. srpnja 2023., te će Bol ponovno na nekoliko dana postati središnje mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva i posjetitelja željnih dobrog programa, opuštene i prijateljske atmosfere te prekrasnih poznatih bolskih plaža i mora.

RSS 2.0 | trackback