Ciklus radionica Svjesnost i pokret

Objavio admin, 04/11/2021, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Ciklus interdisciplinarnih radionica okrenutih radu na sebi, pokretu i prostoru s voditeljicom Natašom Pavlov.

Radi se kroz improvizaciju plesa i pokreta, uči se o vlastitoj unutrašnjosti, tijelu i plesu. Duša i tijelo zajedno kao cjelovitost. Plesna improvizacija nudi niz vježbi za otvaranje i snalaženje u novim situacijama. Radi se i s disanjem. Fokus istraživanja je na unutarnjem senzibilitetu u dubini procesa rada. Počinje se s ulaskom u tijelo, nastavak je otvaranje pokreta iz unutarnjih organa i stanja te osvještavanje komunikacije s prostorom. Svaka radionica je drugačija od prethodne i bavi se novim istraživanjem.

Pristup polaznicima je individualan dok je rad univerzalan, radionica je istovremeno za početne i napredne plesače te za svakog kog zanima unutarnji i vanjski rad s pokretom, plesom i tijelom.

Prijave i informacije: natasapavlov@hotmail.com

Radionica je napravljena u suradnji sa Kolektivom Style Force -Split i održava se u Plavoj dvorani Doma mladih Split (Ulica slobode 28, Split)

Voditeljica Nataša Pavlov je interdisciplinarna umjetnica, istraživač, pedagog, plesačica te autorica brojnih izvedbi koje su orijentirane ka plesnoj i glazbenoj improvizaciji. Samostalno istražuje ples, pokret i unutarnja stanja u različitim prirodnim ambijentima. Uronjena je u plesnu improvizaciju. Sva svoja iskustva prenosi u različitim djelima i radionicama.

RSS 2.0 | trackback