Radionice hodanja na žici i artistic movement research s Louisom Wruck

Objavio admin, 04/11/2021, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Cirkus Kolektiv poziva na dvije radionice koje će se održati u nedjelju, 7.11. na Maloj sceni Doma mladih Split.

Možete sudjelovati na obje radionice ili odabrati jednu.

Radionica 1 – Hodanje na žici
7.11. nedjelja
10.00 – 13.00

Radionica je otvorena za sve koji žele isprobati ili proširiti svoje znanje o cirkuskoj disiplini hodanja na žici. Radionica je prilagodljiva motivaciji i razini poznavanja tehnike pojedinog polaznika. Ukoliko bude potrebno započet ćemo sa hodanjem i učenjem kako pravilno pasti. Ako polaznik već posjeduje određeno predznanje hodanja na žici istraživat ćemo kompleksnije vještine poput trčanja, skakanja, plesanja, improviziranja ili izrade koreografije. Postoji i mogućnost istraživanja dua ili trija na žici.

Uzmite u obzir da žica nije slackline. Iako prakticiranje slacklinea može olakšati pristup žici, tehnika nije ista. Radionica će se prilagođavati kako bi se svakom polazniku omogućio individualan pristup.

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena radionice: 150 kn
Prijavnica: https://docs.google.com/…/1ucSvMATJclsWUfGyp8d…/edit
Broj polaznika je ograničen.

Radionica 2 – Movement research
7.11. nedjelja
17.00 – 20.00

Ova radionica je za sve koji žele istraživati svoju cirkusku disciplinu kroz razne koncepte istraživanja pokreta. Nema određene discipline i stoga je poželjno da sudjelujete s disciplinom u kojoj se osjećate tehnički najsigurnije. Započet ćemo sa individualnim istraživanjem, improvizacijama te kreiranju kratkih fraza. Radionica potiče da budete otvoreni za dekonstrukciju svog tehničkog znanja kako biste pronašli novi način kretanja. Promatrat ćemo rad jedni drugih, kolektivno davati feedback i zajedno raditi na istraživanju svojih disciplina.

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena radionice: 150 kn
Prijavnica: https://docs.google.com/…/1ucSvMATJclsWUfGyp8d…/edit
Broj polaznika je ograničen.

RSS 2.0 | trackback