Hit jeseni u Klubu Zona: Radionica pletenja

Objavio admin, 15/10/2021, pod: EDUKACIJA, INFO ZONA

Prvi dan radionice pletenja u Klubu Zona održat će se u srijedu, 20. listopada. Plest će se desetak dana, svakim danom osim vikendom, od 18 sati.

Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

– Za Radionicu pletenja uvijek vlada veliki interes, no zbog kvalitete rada pletemo u manjoj grupi. Polaznice i polaznici će se uz osiguran materijal i kroz praktični rad upoznati s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja. Ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu ili rukavice – objašnjava Maja Krstić, voditeljica radionice koja ima iskustvo vođenja brojnih radionica krojenja, pletenja i šivanja.

Do kraja listopada u programu Kluba Zona održat će se Književne čajanke ponedjeljkom, subotnje Večeri modernih društvenih igara, predzadnje listopadske subote i Šahovsko popodne, a nova dvotjedna izložba otvorit će se dan kasnije od prvotno planiranog – u srijedu, 20. listopada. Ilustracije Mihaele Erceg zamijenit će akrili na platnu Antona Davidovića. Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno. Za sva događanja, osim otvaranja izložbi, obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net gdje je dostupno i više informacija o događanjima.

RSS 2.0 | trackback