House of Flamingo u Splitu

Tradicionalni nastup omiljenog drag kolektiva House of Flamingo koji se održava uoči Split Pridea održati će se u subotu, 2. srpnja 2022., u Klubu Kocka, u Domu mladih Split.

House of Flamingo ove godine dolazi u pojačanom i nikad brojnijem sastavu, a o čemu se radi morat ćete otkriti sami u subotu 2. 7. 2022. u klubu Kocka.

> Upad: 50 kn

Klub Kocka otvara vrata u 22:00h, a izvedba počinje u 23:00h.

FANNY PACK je klupsko-izvedbeni program koji se u Zagrebu održava nakon Povorke ponosa i stvara siguran prostor LGBTIQ osobama za proslavu jednog od najvažnijih političkih protesta dana unutar godine, kroz bogat sadržaj umjetničkih izvedbi i kvalitetnog zvuka. Time se odaje počast činjenici da je upravo iz jednog noćnog kluba, njujorškog Stonewall Inna, potekao moderni pokret za ravnopravnost osoba svih rodnih i spolnih obilježja i identiteta. Ovom izvedbom HoF po šesti put gostuje u Splitu. Publiku očekuje nesvakidašnje scensko iskustvo izvedbene prakse draga kroz samostalne i grupne točke članica kolektiva Colinde Evangeliste, Entity i Roxanne; pojačane do sad najvećim plesnim timom u vlastitoj produkciji koji čine Mateja Miković, Marko Marić, Lora Marija Kolar, Nina Štura, Helena Ostojić i Ante Gluščević.
Unutar programa odvija se i turbo rejv uz Jovanku Broz Titutku.

RSS 2.0 | trackback