Radio u suton 2022 (Napoli Segreta)

Objavio admin, 21/06/2022, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM

U godini u kojoj slave 10 godina djelovanja radija, KLFM – Radio u zajednici u subotu, 2. srpnja 2022. dovodi svoje drage prijatelje iz Napulja – dvojac “Napoli Segreta”.

Za okruglu, 10. obljetnicu, odlučili su program Radio u suton u Lučici ŠRNU “Marjan podignuti na višu glazbenu stepenicu, ali u isto vrijeme zadržati skromnost, otvorenost i inkluzivnost samog događanja. Stoga, ponovo, nakon studenog 2018. godine, kada su ih premijerno na ovim prostorima ugostili u klubu Kocka, iz Napulja stiže dvojac odgovoran za već sada kultne ploče “Napoli Segreta” – kompilacije, tj. reizdanja rijetkih bisera napuljske jazz, blues, funky, boogie i disco scene 70-ih godina 20. stoljeća. Gianpaolo i Lorenzo donose pune torbe (ploča) plesne napoletanske glazbe za ovu vruću ljetnu večer.

Uz goste, ekipa KLFM-a za vas punih 8 sati bira i ritmove Jadrana, Mediterana, Baleara, ali i tropske i tiki zvukove. Večer kao nekad za noćno kupanje, večer iz 80-ih, večer iz vremena kad smo vjerovali u budućnosti.

Program je potpuno besplatan i otvoren za sve posjetitelje! Za one koji neće biti s nama, cijeli program će se prenosit uživo radio streamingom.

Ovaj događaj je dio niza aktivnosti KLFM10, obilježavanja 10. godišnjice  ovog malog kolektiva. Aktivnost je podržana sredstvima Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i održava se uz veliku podršku domaćina ŠRNU “Marjan”.

RSS 2.0 | trackback