Mali (praznički) ZVJERINJAK

Objavio admin, 19/12/2023, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLUB KOCKA, QUEERANARCHIVE

Najduži vikend u Kocki starta u četvrtak 21.12.2023. u 19 h s malim (prazničkim) ZVJERINJAKOM.

Prazničko kvir druženje starta izložbom erotskih lezbijskih crteža Helene Janečić (19h, Galerija Kluba Kocka) – više na LINKU. Izložbu prati i promocija knjige crteža autorice te radionica sitotiska (20 h) na kojoj ćete sami/e imat priliku otisnut neki od motiva s izložbe na ceker. Nakon toga druženje nastavljamo na Kockinom šanku i hodniku uz zavodljive zvukove dark electra, dark wave i superior disca u izboru c-bastarda. U 1  h idemo spavati, jer kako smo rekli, čeka nas najduži vikend u Kocki!

ZVJERINJAK, pa tako i mali ZVJERINJAK, je mjesto nulte tolerancije prema nasilju i drugim oblicima uznemiravanja, kako na plesnom podiju, u klubu i oko njega. Ako doživite ili primjetite bilo kakvo nasilje i/ili uznemiravanje obratite nam se!

ZVJERINJAK je program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split. Realizira se uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija i Grada Splita. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback