Mavena poziva da se prijavite za izlaganje u 2024.

Objavio admin, 13/07/2023, pod: MAVENA, NOVOSTI

Udruga Mavena – 36 njezinih čuda poziva umjetnike (s naglaskom na mlađe autore, studente i umjetničko – kustoske suradnike na početku svoje profesionalne karijere) da se prijave na natječaj za izlaganje u 2024. godini u sklopu ciklusa izložbi i popratnog programa NMG@PRAKTIKA.

Rok za prijave je 20. srpnja 2023. – PRODUŽENO do 31. srpnja 2023.

Poziv umjetnicima otvoren je za prijavu samostalnih ili skupnih izložbi, akcija, performansa, interdisciplinarnih projekata i kustoskih koncepcija s naglaskom na novomedijske projekte i izložbe koje će biti odabrane kao dio programa NMG@PRAKTIKA u prostorima Galerije u sklopu kluba Kocka, Doma mladih ili javnim gradskim prostorima grada Splita u 2024. godini. Također je moguće prijaviti izložbe u formi koncepta/skice za koje je u tom slučaju potrebno specificirati troškovnik za eventualno (su)financiranje produkcije radova.

Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 1. rujna 2023. godine na web stranici Mavene te će prijavitelji/ce biti obaviješteni mailom. Nepotpune, nepravilno ispunjene i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Prijavnica je na LINKU.

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte na mail: mavena@mavena.hr

 

 

RSS 2.0 | trackback