Otvoren je javni poziv “Posvoji Prostor” za 2024. godinu

Objavio admin, 02/02/2024, pod: NOVOSTI

Platforma “Culture Hub Croatia” poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, neformalne grupe i građane da prijave programske aktivnosti za realizaciju u kreativnom hub-u Prostor tijekom 2024. godine.

Na ovaj način žele otvoriti Prostor akterima u Splitu i okolici; kako onima koji nemaju prostor za provedbu aktivnosti, tako i onima koji u ovom pozivu vide način da svoj rad i aktivnosti besplatno predstave u Prostoru. Kreativni hub Prostor sastoji se od nekoliko multifunkcionalnih prostorija koje mogu ugostiti različite vrste aktivnosti – izložbe, radionice, predavanja, projekcije, diskusije, kratkoročne umjetničke intervencije…

Poziv je otvoren za sve organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, neformalne grupe i građane koji se bave kulturom, suvremenom umjetnošću, edukacijom, te uključuju raznoliku publiku, a posebice mlade ili ranjive skupine. Aktivnosti participativnog karaktera imat će prednost pri odabiru. Prijavljene aktivnosti moraju biti otvorene za javnost i besplatne. Prostor se može posvojiti maksimalno na jedan dan.

Prijavu je potrebno poslati na info@culturehubcroatia.hr (uz naznaku “Posvoji Prostor”) do 15. veljače.

Prijava mora sadržavati:
●ime/naziv provoditelja
●naziv aktivnosti i kratki opis
●trajanje aktivnosti i željeni datum provedbe
●posebne tehničke zahtjeve, ako ih ima

Moguće je prijaviti samo jedan prijedlog aktivnosti po prijavitelju u tekućoj godini.

CHC će razmotriti sve pristigle prijave i objaviti rezultate poziva 20. veljače.

Više o uvjetima korištenja Prostora dostupno je na poveznici.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, pišite na info@culturehubcroatia.hr

Oznake:

RSS 2.0 | trackback