Radio na krovu – Gracin

Objavio admin, 03/05/2023, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM, MKC, TERASA TROKUT

Nakon magičnog otvaranja, nastavlja se proljetni program na Terasi Trokut Doma mladih (Ulica slobode 28, Split). U subotu 3. lipnja 2023. uživo nastupa Gracin.

Voljeli ga ili ne, Gracina ne možemo izbjeći; za neke “dobri duh”, za druge Gargamel, Gracin je dugogodišnji član našeg radio kolektiva. Upravo je prvi javni nastup imao na gostovanju KLFM-a u Labinu 2013. godine, a nakon toga sudjelovao je na nizu naših radio aktivnosti. Ovog puta, kao domaćin, na terasi nastupa u dvočlanoj postavi, uz producenta i multi-instrumentalistu Franu Duila.

Gracin je na sceni prisutan kao kantautor od 2014. kada je potpuno samostalno snimio svoj prvi album “Mono”, drugi album snimljen je 2019. godine, a treći se očekuje uskoro. Najbolje je citirati autora koji o svojoj glazbi kaže: “Ne znam baš kako bih opisao svoju muziku i u koji bih je muzički žanr smjestio. Nije baš muzika koju ćete pustiti u kafiću ili na tulumima. Pretpostavljam da je na neki način intimna i tiha”. U svakom slučaju, očekuje nas još jedna community večer druženja i glazbe u ovom prekrasnom prostoru.

Program traje od 18 do 23 uz probranu eklektičnu glazbenu selekciju KLFM kolektiva. Koncert je planiran u 20 sati. Program je besplatan i otvoren za sve posjetitelje, uz otvorene donacije za aktivnosti radija.

Ova aktivnost podržana je od strane Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i odvija se u suradnji s MKC Split.

Autor vizuala je Ivan Milas.

Cijeli program moguće je pratiti i uživo putem streama na klfm.org

U slučaju vremenskih nepogoda, kiše i/ili vjetra, program se odgađa uz naknadno objavljen termin.

RSS 2.0 | trackback