Radionica partnerske akrobatike s Balades Perdues

Objavio admin, 23/06/2022, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Cirkus Kolektiv organizira radionicu partnerske akrobatike s cirkuskim duom Balades Perdues. Radionica će se održati u četvrtak, 30. lipnja 2022. u vremenu od 17 do 18:30 sati na Maloj sceni Doma mladih (Ulica slobode 28, Split).

Balades Perdues čine Milena i Sebastian koji se cirkusom i istraživanjem pokreta bave gotovo cijeli život.

Milena Schulz je započela s 9 godina u cirkusu za mlade, a 2018. pridružila se cirkuskoj školi “Die Etage” u Berlinu, gdje je preko 3 godine učila napredne tehnike žongliranja, Cyr Wheela i akrobatike. Od 2013. drži satove i radionice.

Sebastian Gonzalez je pohađao nacionalnu cirkusku školu u Brazilu i već nekoliko godina predaje cirkuske vještine na sveučilištu u Toulouseu “Jean Jaures”. Žongler je u svakom smislu, ako je motiviran – žonglira, ako je zbunjen – žonglira, ako želi istraživati – žonglira. Također je specijaliziran za partnersku akrobatiku i glumu. Oboje uživaju u dijeljenju znanja, istraživanju novih tjelesnih kapaciteta i pomicanju fizičkih granica svojih učenika.

Partnerska akrobatika:
Radionica će započeti snažnim – razigranim zagrijavanjem, za angažiranje tijela i međusobno upoznavanje. Željeli bismo dublje zaroniti u teme povjerenja, prepuštanja i izgradnje povjerenja, prema sebi i našim akrobatskim partnerima. Tijekom radionice želimo vam pokazati vježbe i pomoći kako biste mogli izaći iz svoje zone udobnosti i istovremeno se osjećali sigurno. Naš bi cilj bio da vježbe možete koristiti kao alat za nastavak treninga u budućnosti.

Broj sudionika je ograničen, a prijave se vrše putem Google obrasca na linku.

Kotizacija u iznosu od 150kn se uplaćuje na licu mjesta.

Fotografija: Philip Kaufmann

RSS 2.0 | trackback