Radionica pisanja projektnih prijava u okviru programa Erasmus

Objavio admin, 12/10/2021, pod: EDUKACIJA, RAZRED

Neformalno udruženje youth workera koji rade na području Splitsko-dalmatinske županije organizira besplatnu radionicu za pisanje projektnih prijava u okviru programa Erasmus. Pripremite se na vrijeme za rok u veljači 2022.

Radionica se održava pod vodstvom volontera Igora Spetiča iz Odreda izviđača pomoraca “Posejdon” koji ima dugogodišnje iskustvo u treniranju osoba koje rade s mladima.

Glavne teme radionice su pisanje projektnih prijava u okviru programa Erasmus te priprema za prijavni rok u veljači 2022.

Pozvani su svi oni koji žele naučiti kako se prijavljuju projekti u okviru programa Erasmus, bilo da su potpuno novi u tom području ili samo žele utvrditi gradivo i kroz druženje s ostalim youth workerima unaprijediti svoje znanje. Polaznici radionice ne moraju biti formalno uključeni u neku od postojećih udruga, slobodni su doći svi zainteresirani.

Radionica se održava u ponedjeljak 18.10.2021. u Domu mladih (III. Kat, prostor Razred). Prijem polaznika je od 17:45 do 18:00, radionica počinje u 18:00 sati.

Sudjelovanje je bespalatno, ali je obvezna je potvrda dolaska putem obrasca na linku.

Prva je ovo radionica Neformalnog udruženja organizacija civilnog društva koje rade s mladima u SDŽ, a kako bi što efektnije iskoristili znanja i vještine svojih članova u planu je nastaviti s besplatnim radionicama različitih tematika.

RSS 2.0 | trackback