Radionica scenske akrobatike

Objavio admin, 13/04/2021, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Nova radionica u sklopu „Performing arts“ projekta Kolektiva Style Force i CROwd Controla je radionica scenske akrobatike s Janom Hajsokom.

Radionica scenske akrobatike je četvrta po redu radionica projekta „Performing arts“, a održati će se u nedjelju, 18. travnja, od 18:00 do 20:00h u Plavoj dvorani Doma Mladih.

Zbog ograničenog broja polaznika obavezne su prijave putem maila crowd.controlst@gmail.com.
NAPOMENA: Zbog epidemioloških mjera broj polaznika je ograničen na 15 ljudi kako bismo mogli održati primjeren razmak preporučen od civilnog stožera.
CIJENA: donacije u svrhu uređenja dvorane

O RADIONICI:
Pogledate li evoluciju plesača, uočit ćete da je sve više u sam ples uvrštena akrobatika. Postala je dio jedne koreografske trupe pa i pojedinca. Na ovoj radionici moći ćete naučiti jednostavne akro elemente koje ćete potom spajati u zanimljivu kombinaciju, iskoristivu na sceni. Dobit ćete mali uvid kako funkcionira CC trupa, kako zadržati poglede laika i kontrolirati publiku.
Radionica je orjentirana najviše na plesače i prilagođena je za sve uzraste. Dobrodošli su svi koji se žele okušati u svijetu akrobatike.

O VODITELJU:
Jan Hajsok (31.12.1992.)
S deset godina počinje se baviti cirkuskim vještinama u udruzi „Kam-Hram“ koja je osnovana od strane njegovog oca, Željka Hajsoka. Prve „vrtnje na glavi“ odvijaju se dvije godine kasnije u plesnom klubu D’N’F gdje stječe veliko znanje u svojoj glavnoj vještini BreakDanceu. U međuvremenu unapređuje svoje znanje cirkuskih vještina (akrobatika, žongliranje, akrobalansiranje, ples s vatrom, muziciranje, teatralno izražavanje i ponašanje na sceni).
Od 2005. godine počinje nastupati na raznim uličnim festivalima, televizijskim showovima, internacionalnim velikim i malim pozornicama te u nacionalnom kazalištu.
Od 2008. godine postaje trener akrobatike, plesa te cirkuskih vještina.
Od 2014. godine se potpuno posvećuje produkciji novih predstava te kao jedan od osnivača skupine “CrowdControl” napreduje u izvedbi svojih najuspješnijih predstava.
U svojoj karijeri sudjeluje na raznim festivalima, eventovima i razmjenama znanja po Balkanu (BiH, Crna Gora), Europi (Slovenija, Italija, Francuska, Nizozemska) te Africi (Alžir, Nigeria)

„PERFORMING ARTS“ je projekt cjelogodišnjih radionica u organizaciji CROwd Control-a i Kolektiva Style Force. U sklopu projekta imate priliku sudjelovati u radionicama na kojima ćete obogatiti svoje znanje u plesu, cirkuskim vještinama te samom performanceu.

Više na Facebook eventu.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback