SPLIT CALLING 2023 / Radionica partnerske akrobatike i stojeva s Hands Down Circus 

Objavio admin, 18/10/2023, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Pridružite se Carys i Grahamu – akrobatskom duu Hands Down Circus na međunarodnoj turneji – na akrobatskoj radionici koja pokriva osnove stojeva na rukama, ali i kako ih poboljšati te osnove partnerske akrobatike.

“Usredotočit ćemo se na vježbe koje se koriste za poboljšanje snage, postojanosti i tehnike potrebnih za stoj na rukama i prije nego se upustimo u svijet sigurnog penjanja na druge ljude! Uglavnom ćemo se usredotočiti na “tim od dvoje”, kako biti “baza” i “letač”, kako se penjati i kako osigurati da sve ove aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem!” – kažu Carys i Graham o radionici.

Radionica će pokriti rad na osnovama i poboljšanju tehnike stojeva na rukama te će mentori Carys i Graham polaznike uvesti u svijet sigurnog penjanja na druge ljude osiguravajući da sve aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem.

VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE:
subota 21. listopada od 15:00 do 17:30h

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:
Mala scena Doma mladih (Ulica slobode 28, Split)

PRIJAVITE SE PUTEM LINKA.

CIJENA RADIONICE: 30 €

Radionica se održava u sklopu Festivala Split Calling – festivala suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom. Više o programu festivala pogledajte na LINKU.

Web stranica festivala: https://splitcalling.ucraft.site/
_
Rad udruge Cirkus Kolektiv i program festivala podržan je od Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija, Splitsko – dalmatinske županije, Grada Splita, TZ Grada Splita, TZ SDŽ i Culture Ireland.

RSS 2.0 | trackback