SPLIT CALLING 2023 / RADIONICA KREATIVNOG ŽONGLIRANJA S TJAŽ JUVANOM

Objavio admin, 18/10/2023, pod: NOVOSTI

U sklopu Festivala Split Calling – festivala suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom, Cirkus Kolektiv organizira radionicu kreativnog žongliranja s Tjaž Juvanom. Radionica je namijenjena djeci.

Za cirkus, osim vještine, potrebno je imati i ideju o tome što s vještinama možemo napraviti.

Na radionici ćemo vježbati s različitim žonglerskim rekvizitima i istraživati njihove mogućnosti. Dobrodošla su sva djeca osnovnoškolskog uzrasta i svi će moći nešto novo naučiti i upoznati se s novom disciplinom ako već nisu nikad prije.

Biti će puno kretanja i aktivnosti, dođite nam spremni. Ukoliko netko već ima rekvizit koji mu se sviđa, neka ga slobodno ponese.

TRAJANJE: 1.30 h

MAKSIMALNI BROJ POLAZNIKA: 12
CIJENA: 20 €, cijena za članove Cirkus Kolektiva – 15 €

VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE:
nedjelja 22. listopada od 16:00 do 17:30h

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:
Beton kino, Dom mladih (Ulica slobode 28, Split)

PRIJAVE: putem LINKA.

O VODITELJU RADIONICE:
TJAŽ JUVAN je slovenski izvođač koji živi u Ljubljani. Njegov interdisciplinarni pristup doveo ga je do istraživanja odnosa između cirkusa, plesa, glazbe i fizičkog kazališta, pokušavajući razvući granice između disciplina što je više moguće. Član je kolektiva Mismo Nismo (jesmo, nismo) koji je sa svojim kolegama osnovao 2018. godine.
_

Radionica se održava u sklopu Festivala Split Calling – festivala suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom. Više o programu festivala pogledajte na LINKU.

Web stranica festivala: https://splitcalling.ucraft.site/

_
Program je u organizaciji Cirkus Kolektiva kao dio godišnjeg programa masterclass radionica. Rad udruge Cirkus Kolektiv je podržan od Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija, Splitsko – dalmatinske županije, Grada Splita, TZ Grada Splita, TZ SDŽ i Culture Ireland.

RSS 2.0 | trackback