Street Cats of Split: Clothing Bazaar

Objavio admin, 11/04/2023, pod: AKTIVIST, DRUŽENJE, KLUB KOCKA, REAKCIJA

Podružite se, zabavite i obogatite svoj ormar novim krpicama te time pomognite splitskim macama. Buvljak u organizaciji udruge Aktivist održat će se u četvrtak 13. travnja 2023. s početkom u 20 sati u klubu Kocka. Sve prikupljene donacije koristit će se za troškove sterilizacija, liječenja, hrane i ostalih potrepština za ulične mace u gradu i okolici.

Street Cats of Split udruga je u nastajanju posvećena pomaganju prvenstveno uličnim macama u gradu i okolici. Cilj je umrežiti ljubitelje mačaka od individualaca i grupacija koji se već aktivno bave raznim oblicima volontiranja sa životinjama do onih koji bi se takvom radu tek htjeli pridružiti.

Među osnivačima i suradnicima udruge su i mnogobrojni stranci koji Split nazivaju svojim domom te je želja uključiti još članova i volontera iz lokalne, ali i expat zajednice.

Fokus udruge u primarnoj fazi je na sterilizacijama uličnih maca te pomoć bolesnim i ozlijeđenim uličnim macama.

Pozivamo vas da dođete upoznati ih, podružiti se i zabaviti, obogatiti svoj ormar novim krpicama i time pomoći splitskim macama. Sve prikupljene donacije koristiti će se za troškove sterilizacija, liječenja, hrane i ostalih potrepština.

Za eventualne donacije vaših predmeta, obratite se organizatorima WhatsApp porukom na 098 960 2701.

RSS 2.0 | trackback