VIKEND PERMAKULTURE: Predstavljanje koncepta banke vremena

Objavio admin, 07/09/2023, pod: DRUŽENJE, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Pridružite se u petak 15.9.2023. u 20 sati u prostoru Razreda na 3. katu Doma mladih (Ulica slobode 28, Split) gdje udruga Permakultura Dalmacija organizira predstavljanje i druženje u sklopu banke vremena.

KAKO JE ZAMIŠLJEN DOGAĐAJ?
Događaj će započeti kratkim predstavljanjem koncepta banke vremena.
Nakon toga će se predstaviti dosadašnje aktivnosti, transakcije i iskustva od trenutnka osnivanja banke vremena te predstvaiti svi bitni koraci za priključivanje banci vremena. Sve će se završiti neformalnim druženjem koje je glavni cilj banke.
Za događaj ne treba prethodna prijava i svi su dobrodošli.

ŠTO JE BANKA VREMENA?
Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.
Više o samoj banci možete saznati na LINKU.

KAKO SE PRIDRUŽITI BANCI VREMENA?
Ako se želite pridružiti banci vremena to možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate! Pristupni obrazac se nalazi na LINKU.

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima banke vremena, na redovnim druženjima ili na službeni mail perma.sati.split@gmail.com.


Događaj je organiziran u sklopu projekta “Smanjimo otpad mijenjajući navike!” kojeg sufinancira Grad Split iz Javnog poziva projekata iz područja zaštite okoliša.
Sadržaj obrasca za prijavu isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija.

RSS 2.0 | trackback