Plesna radionica sa Sunčicom Bandić

Objavio admin, 26/06/2023, pod: BETON KINO, EDUKACIJA, TIRAMOLA

Posljednja radionica u prvom polugodištu Male škole suvremenog plesa, održat će se 3. i 4. srpnja 2023. od 17 do 20 sati u dvorani Beton Kino Doma mladih (Ulica slobode 28, Split), a vodit će je Sunčica Bandić.

Ovo je već peta godina za redom da plesna udruga Tiramola surađuje sa Sunčicom, a za njezine ljetne radionice uvijek se traži mjesto više, zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem maila plesnaudrugatiramola@gmail.com ili whatsapp-a 091/781-9243.

Tijekom Floorwork radionice polaznici će ući u dijalog s podom i saznati zašto je baš pod plesačev najbolji prijatelj. Kroz korištenje fizikalnih sila naučiti će u svoje kretanje integrirati funkcionalne i ekonomične principe vladanja tijelom. Kroz metodički povezane vježbe doći će do završne plesne sekvence u kojoj će moći pokazati prethodno stečene vještine.

Sunčica je započela svoje plesno putovanje u Baletnom studiju HNK Split gdje je imala priliku nastupati u njihovom repertoaru. Diplomirala je na studiju Suvremenog plesa (nastavnički smjer) na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu gdje je za svoj uspjeh nagrađena Rektorovom nagradom. Trenutno pohađa diplomski studij Master of Arts Education na MUK akademiji u Beču. Kao umjetnicu zanima ju integracija različitih umjetničkih disciplina u društvene sustave, transmedijacija i interdisciplinarnost kao uspješna metoda provođenja navedenog.

Cijena članarine za radionicu je 30 eura (za srednjoškolce, studente i članove strukovnih izvedbenih udruga je 15 eura).

Program Male škole podržava Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture i medija te Grad Split.

RSS 2.0 | trackback