Swing radionica s Nejcom Zupanom!

Objavio admin, 21/06/2023, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Odlične vijesti za sve ljubitelje plesa, jazz glazbe i vintage stila! U Split dolazi renomirani slovenski swing plesač i učitelj, Nejc Zupan.

Nejc će vas podučiti osnove Lindy hopa, najpopularnijeg swing plesa.

Radionica će se održati 14.7.2023. od 19  do 21 h u Plavoj dvorani Doma mladih (Ulica slobode 28, Split). Nakon radionice, održat će se i plesnjak gdje ćete moći provježbati i primijeniti svoje novostečene vještine!

Cijena radionice je 20 € po osobi.

Prijave na radionicu su obvezne kako bi se osiguralo optimalno iskustvo za sve sudionike. Molimo da se prijavite putem sljedećeg linka:

Prijavnica na swing radionicu s Nejcom Zupanom

Bez obzira jeste li početnik ili iskusni plesač, ova radionica je namijenjena svima koji vole ples i žele istražiti svijet swinga.

P.S. Posebna zahvala Domu mladih i udruzi Style Force koja je podržala organizaciju ove radionice.

NEJC ZUPAN
Nejc se počeo baviti swingom 2003. godine nakon što je stekao iskustvo u suvremenom plesu te zbog snažne ljubavi prema jazz glazbi. Zbog toga je postao glavni protagonist u popularizaciji Lindy Hopa, Bluesa i Balboe u Sloveniji početkom 2000-ih. Njegovo iskustvo u Swing plesovima sastoji se od neprestanih istraživanja različitih plesnih stilova, brojnih međunarodnih radionica te skromne želje za učenjem od svakoga tko je voljan podučavati ga. Tijekom proteklog desetljeća predavao je diljem Europe uz neke od najtalentiranijih učitelja i podržavao je nastajanje novih swing scena u mnogim zemljama. Poznat je po svom elegantnom i glatkom stilu plesanja jer posvećuje posebnu pažnju jazz pokretima, povijesti i muzikalnosti, koje su ključne za svaki oblik swing plesova.

Na sljedećim poveznicama pogledajte kako to izgleda:
https://youtu.be/1MkvhBdA9ws
https://youtu.be/vcEGXqFl4fw
https://youtu.be/PiZfk2sKkdk
https://youtu.be/mFAKRbW26-o
https://youtu.be/eHxUgy3VaVA

RSS 2.0 | trackback